in

След мач, организиран във Facebook: Тийнейджър с избити зъби и комоцио (ВИДЕО)

Снимката е илюстративна

Аматьорска футболна среща приключи с бой седем срещу един. Пострадалият е Калоян Тилев, а побойниците му са избили няколко зъба. Той е и с комоцио след като противниковия отбор му нанасят десетки удари в главата.

„Зъбите ми са реимплантирани, венецът ми е зашит. Болката вече отшумя“, обясни Тилев. Заради брекетите му зъбите на момчето не са напълно паднали.

„От комоциото при дневна светлина все още се чувствам замаян, болят ме очите“, каза още пострадалият пред „Нова тв“. По думите му провокацията е дошла от другия футболен отбор по време на мач в събота вечерта.

„Срещата се организира чрез Facebook. Дойдохме на игрището, всичко започна нормално. По време на мача те започнаха да се държат по-грубо и започнаха да ни провокират. На това аз им отговорих с малко по-остри влизания и те затова са помислили, че след мача трябва да ме нападнат“, каза още Тилев.

След края на мача, играчите от другия отбор му се нахвърлят. „Аз нямах никакъв шанс срещу тях, защото те бяха седем човека“, допълни пострадалият.

„Ругаеха ни, заплашваха ни по време на мача, че ще ни убият. Като цяло имаше заплахи и обиди. Ние си мълчахме и не искахме да се стига до ексцесии, защото каквото се случва, то се случва по време на мача и не би трябвало да се прехвърля след това“, разказа един от съотборниците на Тилев – Мартин Заков.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/