in

Мъж намушка съпругата си и родителите ѝ в Русенско

Кадър: Ruse Media

Млад мъж е намушкал съпругата си и нейните родители в град Глоджево, Русенско. Тя е изпаднала в мозъчна смърт, а майка ѝ и баща ѝ се борят за живот.

Сигналът за нападението е подаден тази сутрин около 7 часа от служител на бензиностанция в близост до дома ма семейството. По разкази на свидетели кървавата драма продължила и извън къщата, където нападателят подгонил обитателите ѝ.

На място са изпратени екипи на полицията и три линейки на „Спешна помощ“, като първоначално сигналът е бил за двама убити. Тримата пострадали са откарани в спешното отделение на УМБАЛ „Канев“-Русе, където вече са ги очаквали медицински екипи с подготвени запаси кръв.

Всички членове на семейството са били в тежко състояние, като с най-голяма кръвозагуба е била дъщерята. Тя е била вкарана веднага в операционна, след което е настанена в реанимация. С множество наранявания и пробит бял дроб е и баща й, който също е опериран и е в тежко състояние. Предстои да бъде оперирана и майката, която е с прободен бъбрек.

През целия ден продължиха огледите от дежурна оперативна група от ОДМВР – Русе на мястото на кървавата драма. Предприети са всички необходими действия за изясняване на случая, пише „Булфото“. Нападателят е задържан.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.