in

Подробности за зловещият взрив на бензиностанция в Добрич

Снимката е илюстративна

Бензиностанцията е изцяло в изправно състояние. Нашите колонки се проверяват редовно от нашите служители и държавните органи.

На записите си вижда, че проблемът е от неизправната газова бутилка на колата, която най-вероятно е била манипулирана. Искам да изкажа съболезнования на близките на загиналата. Това каза пред bTV Димитър Димитров, представител на фирмата собственик на бензиностанцията, на която в събота вечерта избухна газова бутилка и загина жена.

От ДАИ-Добрич също коментираха случая. „Автомобилът притежава всички документи, за да извършва таксиметрови курсове и е редовен в това отношение. Последна техническа проверка на автомобила е направена преди месец и нещо и е установено, че тогава е нямало газова бутилка. Тя е поставена впоследствие. Ако поставянето на газовата бутилка не отразена правилно, собственикът на автомобила си носи отговорността“, разкриха от ДАИ.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/