in

Брад Пит получи комплимент от космоса (ВИДЕО)

Актьорът Брад Пит се свърза с Международната космическа станция (МКС), за да разговаря с американския астронавт Ник Хейг, съобщиха световните информационни агенции.

Въпросът за живота в безтегловност бързо зае важно място в разговора им. „Мазолите по краката ми изчезнаха, защото не стъпвам с ходилата си“, каза Хейг, който понастоящем е на борда на станцията заедно с двама американци, двама руснаци и италианец. „Но имам мазол на палеца на крака си, защото непрестанно се захващам за нещо с него. Това е сред странните неща, за които човек не мисли на Земята“, поясни той, цитиран от Дарик.

Невероятно е“, отвърна Брад Пит.

Американският актьор се свърза с Хейг от контролния център на НАСА в Хюстън за 20-минутен разговор, излъчен от НАСА TV. Пит в момента се е заел с промоцията на филма „Към звездите“, в който изпълнява роля на астронавт. Той участва в рискована мисия, за да търси своя баща, чийто експеримент заплашва Слънчевата система.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/