in

Питбул нахапа жестоко мъж във Варна (ВИДЕО)

Кърваво нападение се разиграва на метри от оградата на училище във Варна в събота срещу неделя в 1 часа през нощта, показва репортаж на Нова тв в сутрешния блок „Здравей, България“.

Приятелите Мартин и Николай минавали през мястото, където имало събрани деца и питбул с неговия собственик. Не е ясно какво са правили там малолетните и стопанина на животното. По разказа на младите мъже, собственикът се навел към кучето, предполагат че му е казал нещо, и то се втурнало към Мартин, който има увреждане на ръка и крак от малък и не може да се защитава.

„Извикахме полиция и бърза помощ, той пускаше кучето към нас, Мартин беше в кръв, стопанинът ме блъсна, аз взех салфетки да превържа Мартин, децата викаха постоянно“, разказва приятелят на Мартин – Николай.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/