in

Признаците, че той ви изневерява

Семейният психолог Светлана Бояринова заяви кои са три от най-очевидните признаци в поведението на партньора, които показват, че изневерява.

Според нея увеличението на броя на така наречените командировки и заминавания може да показва наличието на измяна. В резултат на кръшкането партньорите са по-склонни да отсъстват от вкъщи.

Друга проява може да се счита за „съществени нарушения“ в настроението. Например, когато човек се опитва да направи повече за семейството си заради вина: подаръците към жена му и децата са по-чести, но няма физическа близост. Психологът подробно изложи проявите на изневярата при мъжете, но в същото време отбеляза, че тези признаци са характерни и за жените.

„Друга особеност на измяната е проявата на неоправдана гняв. Става дума за тежък нрав, раздразнителност и нетърпимост, които могат да бъдат признаци за този значим проблем в отношенията“, обясни специалистът. Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Както отбелязва психологът, не е възможно веднага да се установи, че човек е започнал да се променя, пише blitz.bg

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/