in

Родните грации грабнаха среброто в Баку (ВИДЕО)

кадър Нова

Българките получиха оценка от 29.350 точки
Българският ансамбъл спечели сребърен медал във финала на съчетанието с пет топки на Световното първенство в Баку, предаде Gong.bg.

След като вчера спечелиха бронз в многобоя, днес възпитаничките на Весела Димитрова и Михаела Маевска се пребориха за сребърните медали във финала на топки. Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова играха великолепно и получиха оценка от 29.350 точки – 20.700 за трудност и 8.750 за изпълнение.

След изключително стабилна игра японките взеха златните медали с 29.550 точки – 20.900 за трудност, 8.650 за изпълнение. Златните медалистки в многобоя Русия, които вчера получиха оценка от 30.000 за изпълнението си на топки, днес допуснаха неточности по време за изпълнението си и получиха 28.150 точки – 20.000 за трудност, 8.150 за изпълнение.
Съставите на Беларус и Италия, които бяха сред фаворитите за отличия, допуснаха сериозни грешки и завършиха съчетанията си с резервен уред. Италианките получиха оценка от 25.900 точки, а Беларус 25.800 точки.

Ансамбълът ни остана без медал на обръчи и бухалки. Момичетата получиха оценка от 28.850 точки – 20.100 за трудност и 8.750 за изпълнение, въпреки че изиграха съчетанието си без грешка. Тази оценка отреди на възпитаничките на Весела Димитрова и Михаела Маевска едва пета позиция.

*******
Спонсор на наградата този месец: Retro_Museum



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/