in

Мечка бяга пред колата на кандидатка за кмет

Мечка изскочи на пътя пред колата на кандидатката за кмет на община Чепеларе Росица Черпокова. Тя пътувала от село Забърдо за предизборни срещи в общината.

На около 2 км преди главния път Пловдив – Смолян изведнъж пред очите й изниква голяма мечка, изправена на задните крака, която прескача мантинелата, пише „24 часа“.

‘Появи се от реката край пътя, изправи се в целия си ръст. Участъкът от пътя е такъв, че от едната страна е скала, а от другата има мантинела. а под нея е урва и нямаше къде да се скрие. Явно се уплаши от автомобила и хукна по пътя напред. Бягаше много бързо, с над 50 км в час, не можех да я стигна с колата. Бяга около половин километър пред колата. Не ми се мислеше, ако се бе появил друг автомобил от противоположната страна, какво щеше да стане“, каза Черпокова.

Кандидатката за кмет на Чепеларе успяла да направи един кадър на бягащата пред колата и? мечка.

Тя снимала мечката, докато тича пред колата, и показала снимката на ловците в Забърдо. Цялото тяло на мечката се тресеше, като тичаше. Като видяха снимката и им я описах как бяга, ловците казаха, че е възрастна, голяма мечка“, каза Черпокова.

‘Мечката е символ на сила и добродушност, приех го като добър знак“, каза кандидатката за кмет.

*******
Reklama v NovaVarna

Стани част от новините с Нова Варна! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/