Най-мащабният Grand Friday събира повече от 150 оферти под покрива на Grand Mall

Реклама

Отстъпки до 70 % предлагат известни брандове от 29.11., само на едно ключово място в морската столица може да се намери всичко за празниците. Вижте в кои магазини специалните оферти ще важат и през уикенда.

Grand Mall, лидерът сред варненските търговски центрове, който въведе и наложи традицията на масовия ноемврийски старт на коледното пазаруване в България, и тази година ще привлече предвидливите купувачи от цяла Североизточна България за Grand Friday. Ясни отстъпки, многобройни търговски обекти от всички категории на празничното пазаруване и свежи възможности за отдих и забавления ще открият посетителите на 29 ноември.

image description

Над 150 търговски обекта в Grand Mall се включват в деня на голямото пазаруване. Отстъпките достигат до 70%, цели колекции изненадват с ниски цени, а редица магазини предлагат твърда отстъпка на цялата си наличност.

Световните брандове, които превърнаха Grand Mall в модната дестинация на Варна, изкушават познавачите на модните тенденции със стабилни отстъпки.

image description

Boss прави твърда 20% отстъпка на всичко, при U.S. Polo Assn. намалението е 30% за колекция есен/зима 2019, а другите колекции са на -50%, специални цени има в Andrews, при Кenvelo отстъпката е 30% за всичко в магазина, в LC Waikiki акцията е вземи 4 плати 3. В Terranova ще получите 30% отстъпка, ако купите минимум два артикула, Triumph предлага минус 20% на стоките извън намаление, Pierre Cardin -20% на всичко, а Orsay -25% на всичко. RedPoint, Fan Point, Replay и Za-Za са с отстъпка 20 процента на всичко. Carducci предлага от 20 до 50% на новата колекция, Daphne -20% на новата колекция и до -50% на избрани артикули. В Bugatti и Pierlucci намаленията са до 50% и важат до 1.12., също до първия ден на декември продължават намаленията в Roberta Biagi – до 50% и в Massimo Zardi – от 20 до 70%. Timeout е с впечатляващите -50% от първоначалната цена на всичко налично.

Магазините за ценители на спортната мода също радват с добри предложения G-Star Raw сваля с 20% всички цени, Adidas има до 30% на избрани артикули, в InterSport има цени до -50%.

Добри попадения могат да се направят и при обувките – Timberland предлага до -20% на продуктите от новата си колекция, Camper има -20 % на всичко, Scandal дава до 50% отстъпки, в Pepina офертата е до -50% на новата колекция и до -70% на старите, в GiAnni -30% на новата колекция.

Сега е моментът за купуване на бижута за подаръци, затова Oxette оферират от 20 до 50% отстъпки, а Nomination имат от -10 до -30%. Твърдо намаление на всичко с 20 % радва почитателите на диамантите и ювелирните изделия в Hugasian. В оптики Joy отстъпките се виждат и с просто око, защото стигат до 70%.

Най-празнични са офертите в магазините за детски стоки, където пазаруването е истинско приключение. В Хиполенд има твърда 25% отстъпка на всички стоки, в Pas A Pas има до 70% отстъпки на модели от есенно-зимна колекция, Carnival Kids имат от 20 до 50% отстъпки на цялата си колекция, Okaidi -20% на всичко, Mayoral -30%, а Kinderland до -50%.

Ако сте решили да обновите дома по време на кампанията, шансът е на ваша страна. Почитателите на скандинавския стил спестяват в Jysk до 70% от цената на повече от 1500 артикула, също до 70% са специалните отстъпки в Duka и Textura, при това важат чак до 2.12. В Roxyma акцията продължава до 1.12. и осигурява 20% отстъпка на всички стоки.

Супермаркет BulMag също се включва с оферти в еднодневната кампания, а в Dentaprime осигуряват безплатен стоматологичен преглед.

Специални оферти радват и в обширния food court на Grand Mall – заведенията приканват за глътка свежест по време на грандиозния шопинг с вкусни петъчни оферти. В Nemo, ако поръчате над 20 суши хапки, получавате 20% отстъпка. В здравословния SoFresh правят фатално намаление от 13%, а бургери в Hesburger и десерти в Ola са на отлични специални цени. Така стартът на празничното пазаруване в най-големия търговски център на морската столица зарежда предвидливите купувачи с още повече позитивни емоции. Впрочем няма защо да се притеснявате, дори и батерията на телефона ви да падне от обсъждане на оферти с приятели, винаги можете да заредите мобилните си устройства на удобните станции, докато пиете кафето си.

image description

Специалните оферти на всички магазини могат да се видят в подробности на Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna. Харесайте Фейсбук страницата, за да виждате първи офертите.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life Реклама:

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Поругаха паметник край Варна (СНИМКА)

От публикация в мрежата стана ясно, че е бил поруган монументът на българските подводничари в…

преди 29 секунди

Времето на 10 май по Черноморието: Очакват се облаци и силен вятър

Според прогнозата на НИМХ утре се очаква значителна облачност над Черноморието. Ще има умерен, временно…

преди 18 минути

Защо не бива да пием вода преди лягане? Ето какво може да се случи

Пиенето на вода точно преди лягане не е добра идея и има много причини за…

преди 21 минути

Обявяват жълт код за Варна и още няколко области: Ще има силен вятър

От НИМХ обявиха жълт код за силен вятър за шест области у нас утре (10…

преди 43 минути

Големи промени по пътищата: Какво ще се случи с данъка за старите автомобили?

Експерт коментира темата за вдигането на данъка на старите автомобили у нас. Трябва ли да…

преди 49 минути

На 10 май прекъсват тока на много адреси във Варна и областта

от 07.05.2024 г. до 10.05.2024 г. В периода 09:00 ч. до 17:00 ч. Поради извършване…

преди един час