in ,

Най-мащабният Grand Friday събира повече от 150 оферти под покрива на Grand Mall

image description

Отстъпки до 70 % предлагат известни брандове от 29.11., само на едно ключово място в морската столица може да се намери всичко за празниците. Вижте в кои магазини специалните оферти ще важат и през уикенда.

Grand Mall, лидерът сред варненските търговски центрове, който въведе и наложи традицията на масовия ноемврийски старт на коледното пазаруване в България, и тази година ще привлече предвидливите купувачи от цяла Североизточна България за Grand Friday. Ясни отстъпки, многобройни търговски обекти от всички категории на празничното пазаруване и свежи възможности за отдих и забавления ще открият посетителите на 29 ноември.

image description

Над 150 търговски обекта в Grand Mall се включват в деня на голямото пазаруване. Отстъпките достигат до 70%, цели колекции изненадват с ниски цени, а редица магазини предлагат твърда отстъпка на цялата си наличност.

Световните брандове, които превърнаха Grand Mall в модната дестинация на Варна, изкушават познавачите на модните тенденции със стабилни отстъпки.

image description

Boss прави твърда 20% отстъпка на всичко, при U.S. Polo Assn. намалението е 30% за колекция есен/зима 2019, а другите колекции са на -50%, специални цени има в Andrews, при Кenvelo отстъпката е 30% за всичко в магазина, в LC Waikiki акцията е вземи 4 плати 3. В Terranova ще получите 30% отстъпка, ако купите минимум два артикула, Triumph предлага минус 20% на стоките извън намаление, Pierre Cardin -20% на всичко, а Orsay -25% на всичко. RedPoint, Fan Point, Replay и Za-Za са с отстъпка 20 процента на всичко. Carducci предлага от 20 до 50% на новата колекция, Daphne -20% на новата колекция и до -50% на избрани артикули. В Bugatti и Pierlucci намаленията са до 50% и важат до 1.12., също до първия ден на декември продължават намаленията в Roberta Biagi – до 50% и в Massimo Zardi – от 20 до 70%. Timeout е с впечатляващите -50% от първоначалната цена на всичко налично.

Магазините за ценители на спортната мода също радват с добри предложения G-Star Raw сваля с 20% всички цени, Adidas има до 30% на избрани артикули, в InterSport има цени до -50%.

Добри попадения могат да се направят и при обувките – Timberland предлага до -20% на продуктите от новата си колекция, Camper има -20 % на всичко, Scandal дава до 50% отстъпки, в Pepina офертата е до -50% на новата колекция и до -70% на старите, в GiAnni -30% на новата колекция.

Сега е моментът за купуване на бижута за подаръци, затова Oxette оферират от 20 до 50% отстъпки, а Nomination имат от -10 до -30%. Твърдо намаление на всичко с 20 % радва почитателите на диамантите и ювелирните изделия в Hugasian. В оптики Joy отстъпките се виждат и с просто око, защото стигат до 70%.

Най-празнични са офертите в магазините за детски стоки, където пазаруването е истинско приключение. В Хиполенд има твърда 25% отстъпка на всички стоки, в Pas A Pas има до 70% отстъпки на модели от есенно-зимна колекция, Carnival Kids имат от 20 до 50% отстъпки на цялата си колекция, Okaidi -20% на всичко, Mayoral -30%, а Kinderland до -50%.

Ако сте решили да обновите дома по време на кампанията, шансът е на ваша страна. Почитателите на скандинавския стил спестяват в Jysk до 70% от цената на повече от 1500 артикула, също до 70% са специалните отстъпки в Duka и Textura, при това важат чак до 2.12. В Roxyma акцията продължава до 1.12. и осигурява 20% отстъпка на всички стоки.

Супермаркет BulMag също се включва с оферти в еднодневната кампания, а в Dentaprime осигуряват безплатен стоматологичен преглед.

Специални оферти радват и в обширния food court на Grand Mall – заведенията приканват за глътка свежест по време на грандиозния шопинг с вкусни петъчни оферти. В Nemo, ако поръчате над 20 суши хапки, получавате 20% отстъпка. В здравословния SoFresh правят фатално намаление от 13%, а бургери в Hesburger и десерти в Ola са на отлични специални цени. Така стартът на празничното пазаруване в най-големия търговски център на морската столица зарежда предвидливите купувачи с още повече позитивни емоции. Впрочем няма защо да се притеснявате, дори и батерията на телефона ви да падне от обсъждане на оферти с приятели, винаги можете да заредите мобилните си устройства на удобните станции, докато пиете кафето си.

image description

Специалните оферти на всички магазини могат да се видят в подробности на Фейсбук страницата www.facebook.com/GrandMallVarna. Харесайте Фейсбук страницата, за да виждате първи офертите.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/