in ,

Варненци протестират срещу спирането на достъп до плажа (СНИМКИ)

Кадър: Фейсбук

Мълчалив протест във връзка спирането на достъпа до Крайбрежната алея, плажа и Морската градина във Варна се проведе пред сгрaдата на общината, научи медия „Нова Варна“ 

Около 40 души са се събрали, има и полицейско присъствие. Гражданите искат да им бъде върнат достъпа до Морската градина и плажовете във Варна.

Кадър: Фейсбук

Припомняме, че от 00:00 часа на 12 април, неделя, се забрани достъпът на хора до плажовете и крайбрежните зони на територията на община Варна. Това гласи заповедта на Дочка Михайлова, директор на РЗИ – Варна. Забрани се достъпът на пътни превозни средства (с изключение на тези със специален режим на движение) и граждани от пътната настилка от източната част на Станчовата алея до бариерата на плувен комплекс „Приморски“.

Снимка: Фейсбук

Публикувано от Ивайла Андонова

Завършила съм бакалавър Финанси и магистратура Артмениджмънт. Вдъхновението ми са музиката и хората. Обичам думите да се леят както мелодията, която образуват нотите в един такт и едновременно с това да предизвикват емоция във всеки един човек, до когото се докоснат.