in

Спортни стоки от Decathlon вече могат да бъдат поръчани и с доставка от foodpanda

Снимка: Foodpanda

Decathlon – най-голямата компания за спортни стоки в света стартира партньорството си с foodpanda. В сайта и мобилното приложение на платформата за доставка потребителите ще открият разнообразни спортни стоки, предлагани от Decathlon.

Всички клиенти във Варна, София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Плевен и Велико Търново ще могат да поръчват любимите си продукти, без да се налага да посещават физическите магазини на веригата. Активни са 21 спортни категории, сред които футбол, баскетбол, бадминтон, тенис, пилатес и йога, тротинетки, водни спортове, планина и други, като се очаква обогатяването на асортимента да продължи. За да отговори на нуждите на любителите на спорта, Decathlon произвежда продукти за над 100 спорта, проектирани, разработени и тествани от професионални спортисти, начинаещи и експерти в съответния спорт.

Чрез партньорството си с foodpanda Decathlon затвърждава глобалната си мисия – да направи удоволствието и ползите от спорта достъпни за възможно най-много хора. Сред основните цели на компанията е и природосъобразният начин на производство.

Доставката във всички градове ще бъде на един клик разстояние и ще се изпълнява в рамките на час, при спазване на всички мерки за безопасност.
Партньорството с френската верига магазини Decathlon е част от локалната стратегия на foodpanda да бъде лидер в следващото развитие на електронната търговия – бърза търговия (q-commerce). Q- commerce осигурява ултра бързи доставки само на един клик разстояние на разнообразни стоки, необходими в ежедневието на всеки човек.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/