in

Покер от bwin – как да печелим с умение?

Снимка: Bwin

Покерът е може би една от най-успешните и популярни игри в света, отговорна за създаването на редица милионери, за присъствието на множество турнири – онлайн и реални, както и особена възможност за забавление и професионална кариера. Мнозина все още вярват, че тази игра е измислена в САЩ, но истината е, че нейните корени се зараждат някъде във Франция и Германия, популярните разновидности започват да съществуват в САЩ, включително и популярният Texas Hold Em, но началото идва от Европа.

Това, което прави покера толкова вълнуващ, е фактът, че когато един играч няма достатъчно добри карти, той спокойно може да играе и с други средства, включително и с блъфове. Не е изненада, че повечето професионални играчи са започнали своята кариера случайно, търсейки тръпката от удоволствия като риска, а в последствие хобито се превръща в доходоносно занимание, което често възнаграждава и със сериозни приходи.

Това обаче изисква време и малко повече опит, както и добро познаване на правилата. По тази причина можем да открием напълно безплатна секция в покер платформата на bwin, където са публикувани всички правила и се обясняват ясно и точно всички ръце, както и силата им. Това разбира се е добро начало за базовите умения, след тях обаче се изисква практика. Мнозина професионалисти биха заявили, че голяма част от книгите с ръководства са написани за единични случаи и макар да обещават бляскави резултати, опитът наистина е най-голямата инвестиция в тази платформа.

Що се отнася до възможности, можем да открием наличието на редица турнири, включително и ежедневен фрийрол, със специален награден фонд. Брандът може да се похвали с много повече от това, можем да забележим наличието на най-различни награди, които постоянно се обновяват, но силната страна на покер секцията е възможността за участие в разнообразни турнири, както дневни, така и такива на седмична и месечна база. В тази платформа можем да забележим, че се продават и билети за по-сериозните турнири, но обикновено можем да видим, че се раздават и покани за по-добрите играчи.

Секцията с награди пък позволява трупането на точки, които по-късно се превалутират в кешбек стойности. По-важното е, че в тази платформа откриваме разнообразие от игри според вида турнир. В Boosted Daily Legends ще открием наличието на около 14 предложения. Откриваме възможност за кратки игри, както и нощна покер лига, ако това е вашето предизвикателство. В основата на всичко обаче трябва да запомним, че по-сериозните резултати идват, когато предпочетем да се забавляваме и да научаваме основните видове игра и поведение в практиката.

Никой не принуждава голяма част от играчите да се впускат в турнири, където няма да бъдат никаква конкуренция, по тази причина присъства така наречената билетна система. Също така можем да видим много подробно описана секция с правила за залози, при това във всички разновидности от играта.

Една много важна и популярна възможност е фактът, че вече можем спокойно да свалим и специално разработеното приложение само за покер, с което да играем с играчи от цял свят, при това на всички разновидности като No Limit Texas Hold`em, Fixed Limit Texas Hold`em, Pot Limit, Sit&Go и още много други. Покер платформата наистина предлага разнообразия и изисква време за усвояване, а когато играчът започне да демонстрира качества, той често ще получава възможност за включване в по-сериозни турнири. А това ще е и доказателство, че не само надгражда знанията си, но и върви по професионалните стъпки за по-нататъчна кариера.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/