in

Delta Planet Mall обявява ексклузивни намаления в над 70 магазина

Снимка: Delta Planet Mall

Утре, 23 октомври, стартира Шопинг акция в Delta Planet Mall.
Тя ще продължи до края на деня в неделя (25 октомври) и ще зарадва всички посетители с множество изненади, под формата на отстъпки. Намаления, достигащи до 50% от редовните цени, са обявени в над 70 от търговските обекти на територията на мола. Всеки, пазарувал през трите дни на дългия уикенд, може да се включи в томбола за голямата награда. Един от участниците ще спечели ваучер за пазаруване, на стойност 1000 лв. Той ще бъде изтеглен в деня след края на промоцията, а късметлията ще може да го получи незабавно, на щанд „Информация“.

Шопинг акцията е мащабна и се очаква да привлече голям брой посетители и утвърди търговския център като предпочитан. След откриването на новия голям концептуален магазин на ИКЕА през месец септември, и достигането на 94% заетост на свободните площи, потокът на клиенти в Delta Planet Mall нарасна трайно с над 50%, а ръстът в оборотите на наемателите e средно 30%.

В допълнение към намаленията в Шопинг акцията, Delta Planet Mall предоставя възможност на пазарувалите на стойност над 50 лева до края на месец октомври да спечелят 1 от 8 ваучера на стойност 500 лева за покупки в новооткрития голям магазин Икеа. Продължава и дългосрочната кампания на търговския център с награди ваучери за автомивка Форсаж, намираща се на паркинг ниво -1, както и за Триумф такси – партньор на Delta Planet Mall.

Търговският център продължава да гарантира безопасността на своите посетители, спазвайки всички необходими мерки за завишена хигиена, регулярна дезинфекция и здравословна дистанция в магазините.

Всички новини, събития, кампании и промоции можете да следите на сайта на търговския център – www.deltaplanet.bg.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/