in

Първите индивидуални онлайн уроци по Програмиране в България

Снимка: Advance Academy

   Варненският образователен Startup по Програмиране и Дигитален Маркетинг, Advance Academy, стартира нов вид обучение – индивидуални онлайн уроци по програмиране. Това са първите такива курсове в България, като фокуса на курсовете предоставени от Академията са деца от 2ри до 12ти клас. Адванс Академи смята, че груповото онлайн обучението е предизвикателство за децата, преподаватели и родители.
Учебните програми на академията ще бъдат – Програмиране на Scratch, Уеб Дизайн и Уеб Програмиране. Всичките курсове са за деца, но със силни интереси към дигиталните технологии.

Снимка: Advance Academy

    Но, какво всъщност представлява индивидуалният онлайн курс? Един преподавател от Академията работи само с един ученик, като фокуса е върху това детето да разбере и приложи научения материал. Индивидуалните уроци по програмиране притежават много положителни страни и са широко разпространени в Съединените щати и Западна Европа. С персоналният преподавател, Академията гарантира, че детето ще получи времето и вниманието, които са му необходими, за да може да покаже най- доброто от себе си, с темпа, които му е необходим. В следствие на това, детето може да постигне по-голям напредък, много по-бързо. Индивидуалната програма е предпоставка за по-персонализирани и приятни уроци за детето, тъй като учителя може да прецени напредъка на детето и да промени или коригира програмата. Освен това, програмирането и компютърните умения подготвят децата за бъдещето, а „професиите на бъдещето“ ще бъдат предимно дигитални. Някой от нещата, с които децата ще се запознаят с помощта на техния персонален учител са основни концепции в програмирането, елементите на един уеб сайт и азбуката на програмирането.

Снимка: Advance Academy

    Advance Academy предлага едно уникално учебно преживяване, започващо още този месец, като фокуса са децата. Децата не само ще научат много важна теория, но и ще придобият необходимата практика за своя старт в ИТ индустрията, както и качества приложими и извън „дигиталния свят“. Креативност и иновативно мислене са само две от тези качества, освен тях те ще се научат на постоянство, упоритост и логическо мислене до достигане на желаните резултати.

За повече информация и записване:
тел: 0889990030
email: office@advanceacademy.bg
адрес на академията: ул. Димитър Икономов 19, ет. 3

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/