in

Уеб програмиране – неограничени възможности за кариера

Advanceacademy.bg

Знаете ли че Марк Зукърбърг е написал Facebook само за 14 дена. А че уеб програмирането е донесло платформи като YouTube, Netflix и Instagram. Уеб програмирането е азбуката на 21ви век. Уеб девелъпърът е човека, който измисля дизайн, пише функционалност и управлява уеб страницата. Уеб сайтът е по-важен от всичко за всеки бизнес, решил да има уеб присъствие и да достига до своите клиенти онлайн. 

Днес повечето бизнеси, които искат да предлагат продуктите и услугите си онлайн, трябва да имат добър уебсайт. Тези, които все още не са го разбрали, ще го разберат съвсем скоро. Бизнесите все повече търсят талантливи и разбиращи хора, които да могат да направят изключителен уеб дизайн и сайт за тяхното онлайн присъствие. Обаче, хората, които умеят да правят уеб дизайн и сайтове, не са толкова много, водейки до скок в търсенето на уеб девелъпъри. 

Снимка: Advanceacademy.bg

Най-големият ИТ учебен център в Източна България, Advance Academy, разбира предизвикателствата на един човек решил да започне да учи уеб програмиране, ето защо, академията стартира курс за начинаещи по Web Development. Обучението е изготвено по достъпен начин за всеки, който е мотивиран да придобие нови знания в света на уеб програмирането. Програмата на курса включва два модула, които при желание могат да бъдат записани и поотделно – Front-End Fundamentals и JavaScript Fundamentals, като те включват всичко необходимо, за да дадат начален старт на курсистите в ИТ сектора. 

Снимка: Advanceacademy.bg

Защо възможностите за кариера като уеб девелъпър са неограничени? Технологиите се развиват с такива бързи темпове, че нуждата от опитни хора в тази сфера е огромна. Хората разчитат на технологиите, дори за ежедневните си задачи, като компютър, смартфон, и Интернет. Глобално, хората прекарват между 3 и 4 часа в Интернет на ден, съответно, един от най-приложимите и мощни инструменти за бизнесите да привличат нови клиенти и да задържат старите е чрез техния уеб сайт, неговия дизайн, функции и скорост. Всички тези неща зависят от уеб девелъпърите и техния опит, знания и умения. Като се има предвид, че търговията и бизнесът винаги са съществували и ще продължават да съществуват, както и че дигиталните технологии ще продължат да се развиват, следва че възможностите пред хора, които искат да се занимават с програмиране са неограничени. 

Advance Academy предоставя възможността на всеки амбициран и мотивиран човек, търсещ нова посока в живота, да даде старт на кариерата си като уеб девелъпър. Професия, в която търсенето е огромно и специалистите не са достатъчно.

За повече информация и записване:
тел: 0889990030
email: office@advanceacademy.bg
адрес на академията: ул. Димитър Икономов 19, ет. 3

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/