in

Изгониха индиеца, буйствал в самолет, от съдебната зала

кадър: YouTube

Индийският гражданин, който беше задържан заради агресивно поведение на борда за самолет на Air France, летял над страната ни по маршрут от Париж за Делхи, беше отстранен от съдебното заседание днес.

В петък вечерта машината се приземи на летище София заради проблемния пътник, който беше задържан и отведен в ареста. Прокуратурата му повдигна обвинение за това, че е създал опасност за живота и здравето на пътниците.

На днешното заседание за определяне на мярка за неотклонение, индийският гражданин не спирал да говори на висок глас в съдебната зала и не искал да запази тишина, за да започне делото. Поради това, след многократни предупреждения, съдът отстрани обвиняемия, който беше изведен от служителите на ГД „Охрана“ и ще бъде върнат в зала, за да бъде прочетено решението на съда относно мярката му.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/