in ,

Усещате ли пролетта във въздуха? Какво не трябва да липсва в гардероба Ви

Яке или палто?

Докато навън все още е прохладно, ни е необходима по-топла дреха. Ватираните якета, които могат да бъдат в къси или овърсайз варианти, са на мода тази пролет. Просто зависи кой стил ще Ви подхожда по-добре. Ако харесвате по-елегантна визия, палтото ще е подходящ избор. И тук Ви очакват разнообразни модели – каре, стилни флорални мотиви или едноцветен дизайн.

Незаменим полар

Знаете ли коя тъкан може да Ви затопли по уникален начин? Това е поларът. Меката му повърхност буквално Ви кани в прегръдката си. Можете да носите поларени якета и суитшърти както по време на спорт, така и на разходка из града. Предлагат се с цип или без. Може да си изберете модел точно според вашия вкус. Освен това поларът е подходящ както за мъже, така и за жени. Ако си облечете сходни модели с партньора Ви, ще покажете на целия свят, че принадлежите един на друг.

Не забравяйте денима

Може би напразно бихте търсили някого около вас, който да няма в гардероба си поне един модел деним. Той все още е предпочитан от модните дизайнери и клиентите. И не само в класическия син цвят, но и в червен, черен, кафяв, бежов и в много други разцветки. Този материал се превърна в незаменима част от облеклото. Освен дънки, можете да си купите и дънкови якета, ризи и блузи. Нямате търпение за лятото? Дънковите поли и къси панталони от този материал са подходящ вариант.

Новите рокли за топлото време

Посрещнете пролетта с нова рокля, с която да излезете на навън. Може да избирате между модели с дълги ръкави, изработени от топли платове, или от леки и ефирни материи, подходящи за лятото. Колебаете се на какви цветове и шарки да се спрете? Топ модерните цветове за 2021 г. са сивият и жълтият цвят и техните комбинации. Ако те не ви подхождат, посегнете към естествения кафяв цвят и го оставете да подчертае другите цветове. Например бяло, розово или керемиденочервено. Ако и тези цветове не Ви отиват, смело избирайте модели в класическото синьо, зелено и техните нюанси. Тази година сред шарките царуват цветя в много варианти. От нежни мотиви във винтидж стил до по-отличителни и дръзки.

Нашият съвет: Топлото време несъмнено включва приятен лек флорален или цитрусов аромат. Ако търсите различен парфюм, не забравяйте да посетите онлайн парфюмерия Notino, където Ви очаква огромен избор. Ако искате да спестите пари при покупка, не се колебайте да използвате в Notino код за отстъпка, който ще намерите и на уебсайта за кодове за отстъпки KUPLIO.bg.

Не може без аксесоари

Аксесоарите несъмнено подчертават съвършенството на външния Ви вид. Раниците, стилните чанти, слънчевите очила, спортните шапки с козирка или елегантните шапки ще придадат идеален завършек на всеки тоалет. Не забравяйте и за коланите. Модата предлага по нещо за всеки вкус. Ако сте от по-смелите, изберете по-дръзки шарки и цветове, които ще са отличителен акцент на всеки тоалет. Ако предпочитате по-семплото, можете да се спрете на качествени кожени и текстилни колани и аксесоари.

Поглезете краката си?

Не пропускайте да поглезите краката си с нещо ново, като си купите нови обувки. Можете да намерите удобни маратонки за свободното време или елегантни обувки на висок ток, балерини или еспадрили в онлайн магазин Obuvki.bg. Тук цялото семейство ще открие нещо подходящо. Господата със сигурност ще оценят новите ниски ежедневни и спортни обувки, а децата – обувки, в които ще могат спокойно да играят на детската площадка. В магазина можете също да изберете чорапи, портфейли, шапки, чанти и куфари. Ако има текуща е Обувки.бг разпродажба или код за отстъпка, можете да закупите всичко не само на едно място, но и значително по-евтино.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/