in

Наближава танцовия фестивал „Фолклорна Палитра“ в Девня

снимка: Facebook

На 26 юни ще се проведе третото издание на Танцовия фестивал „Фолклорна Палитра“ в Девня. Заявките за участие ще се приемат до 10 юни.

Община Девня отново ще бъде домакин на Фестивала „Фолклорна палитра“. Третото издание на танцовата надпревара ще се проведе от 9.30 часа на 26 юни 2021 година, на традиционното място – откритата сцена в парк „Разсадника“. Фестивалът е с конкурсен характер, но не се изисква такса за участие. Любителските танцови формации могат да подават заявки до 10 юни на следния e-mail адрес: palitra_devnya@abv.bg

И тази година изпълнителите ще се представят в три етапа. Първият включва две хора по избор на участниците, вторият – хореографска разработка, а третият – надиграване. Професионално жури от хореографи и фолклористи ще оценява изпълненията. За отличените в трите етапа са предвидени парични награди.

Заявка за участие и Регламент могат да бъдат изтеглени от сайта на Община Девня.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.