in

„Българско лято“ откри предизборната си кампания във Варна (СНИМКИ/ВИДЕО)

снимка: "Нова Варна"

Гражданска платформа „Българско лято“ откри предизборната си кампания в знакови исторически обекти в цялата страна

Вчеар между 17:00 и 18:00 часа във всички областни градове в страна бе открита предизборната кампания на Гражданска платформа „Българско лято“. Под надслов „Справедливост за всеки“ партията ще се бори за влизане в 46-ото Народно събрание. В морската столица Варна начало на кампанията бе поставено пред Археологическия музей в близост до „Паметника на приморците паднали в Сръбско-българската война“.

„Днес слагаме начало на политическото лято в България и казваме сбогом на тежката политическа зима, в която живяхме през последните 12 години. А лятото преди ГЕРБ принадлежеше на Варна. Време е да си го върнем обратно. Да си върнем икономиката, туризма, красивия град, щастливите хора. С поклон към миналото и поглед към бъдещето ще се борим за справедливост, равнопоставеност и неподправена демокрация във Варна и България. Със сигурност Гражданска платформа „Българско лято“ ще има народни представители в следващия парламент. Целта ни е да вземем 3 мандата в област Варна. Нека варненци гласуват на 11 юли с номер 15 в интегралната бюлетина, за да имаме представители от нашия град, които ще работят за връщането на славата на морската столица.“ заяви по време на откриването водачът на листата адв. Кристиян Богоев.  

В столицата предизборната кампания бе открита пред телефонната палата, която е била планирана да се преобрази в най-модерния музей на Балканския полуостров. В Пловдив листата на Гражданска платформа „Българско лято“ бе представена на Площад „Съединение“ пред Паметника на Съединението, в Русе пред паметника на Баба Тонка.

Така символично „Българско лято“ отдаде почит към българската история и още веднъж демонстрира специалното си отношение към българското изкуство и култура. 

снимка: „Нова Варна“
снимка: „Нова Варна“

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

*платена публикация

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/