in

Варна се радва на най-новия проект от Конструмакс

Снимка: Строителна компания „Конструмакс“

Най-модерните тенденции в архитектурата и в строителството, безкомпромисното изпълнение на сградата и перфектната локация – всичко това прави C-max center еквивалент на перфектно място за инвестиция и нещо много повече от най-доброто място за живеене във Варна.

Впечатляващият C-max center идва, за да напомни с името си, че качественото изпълнение в жилищното строителство се отъждествява със строителна компания „Конструмакс“, която е инвеститор на проекта.

Снимка: Строителна компания „Конструмакс“

Осеметажната сграда е проектирана така, че да осигурява дълговечност и лесна поддръжка на сградата във времето. Архитектурната линия е с внимание към детайла. Сградата е решена в топли цветове, които се характеризират със строителна компания „Конструмакс“. C-max center завладява с плъзнатото по фасадата стъкло, което отразява слънцето и го пропуска в себе си, благодарение на хубавите изложения в сградата. Тя привлича погледите с класическата чистота в линиите си и се превръща в емблематична за квартал Младост.

С детайла на последните два етажа, наподобяващи отворена книга, обогатяваме сградата със символика. Книгата е цял свят, събран между две корици. Може да припознаете Вашия нов дом сред страниците!

Снимка: Строителна компания „Конструмакс“

C-max center е ситуиран на емблематично място в квартал Младост, който става все по-динамичен, все по-оживен и все по-желан със своите растящи възможности за създаване на една качествена среда за живот.

Изключително комуникативното място на C-max center предлага чрез булевардите „Сливница“ и „Цар Освободител“ бърз и лесен достъп както до центъра на Варна, така и до летище Варна и главните пътища на страната.

На крачка разстояние се намират хипермаркет „Лидл“ и магазин за дома и градината Мосю Бриколаж. Кварталът е известен с множеството училища, детски градини и ясли. Сред тях са СУ „Гео Милев“, СУ „Неофит Бозвели“, Детска градина „Моряче“ и Детска ясла „Русалка“.

Районът предлага собствен спортен комплекс, който включва ледена пързалка, скейт парк, огромна детска площадка, игрища за различни спортове, които са на разположение ежедневно за всеки момент на свободно време.

Медицинските центрове и аптеките в района са на разположение на живущите в грижата за тяхното здраве. В района има и пазар, в който са разположени сладкарници, магазини, куриерски услуги, услуги в сферата на красотата, химическо чистене и т.н.

Вашият луксозен нов дом в квартал Младост ще се отличава с неповторим дизайн, съчетан с принципите на функционално обитаване, създадено да обгръща с любов.

Снимка: Строителна компания „Конструмакс“

За последните 15 години в Конструмакс успяваме да сме солидарни с всички критерии на нашите клиенти. В старанието ни да предложим истински достоен продукт, проектирахме жилища с перфектна ослънчененост, без неудобни, начупени пространства, които да създават дискомфорт при обзавеждането им, нито компромисно малки спални.

В C-max center ще бъдат изградени 108 апартамента, разположени в два входа, с площи от 30 до 150 кв.м. Предвиден е подземен паркинг за 95 автомобила и 22 външни паркоместа, които трайно ще решат проблемите с паркирането за всички бъдещи собственици в сградата.

Осигурихме всичко необходимо и за тези от вас, които мечтаят да са по-близо до слънцето!

На последните две нива на C-max center са разположени атрактивни мезонети, които пресъздават усещането за живот сред простора и светлината.

Снимка: Строителна компания „Конструмакс“

Освен жилищна площ, C-max center предоставя и публични пространства. Първите три нива на сградата са търговски площи, които ще направят района още по-завършен.

Търговските помещения ще се отдават под наем. На трите нива ще има общо 15 търговски обекта и 26 офиса.

Свържи се с ексклузивните представители от компания за недвижими имоти ”Купи в България“ на 052/ 630 830, за да ти презентират най-добрите условия в началото на проекта!

Сайт: https://c-max.kupiv.bg/

Facebook страница:

Снимка: Строителна компания „Конструмакс“

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/