in

Защо трябва да имате повече от едно яке през есента? Тук са някои необходими и модерни модели

Снимка: Freepik

През есента често се случва метеорологичните условия да ни изненадат. Историята, която всички сме преживявали под една или друга форма, е свързана с проливен есенен дъжд, който успява да намокри всички наши дрехи. Температурите навън са ниски, което със сигурност ще означава по-бавно съхнене. И, за да не се сблъскваме с проблеми като липсата на връхни дрехи, е добре да се запасим поне с 3-4 различни якета. Освен всичко друго, с тях ще можем да пресъздаваме различни визии и да се откроим с разнообразие в облеклото. Кои ще бъдат актуалните модели през тази есен и с какво да ги съчетаем – за тези и още неща ще поговорим в тази статия.

Кои са най-актуалните модели якета и палта за тази есен?

Есента чука на вратите ни и вече усетихме нейното присъствие особено в сутрешните часове. Навън е хладно и със сигурност трябва да си вземем нещо връхно, ако искаме да запазим температурния си комфорт. Но какво е в момента модерно?

Обръщаме погледи към една от най-големите платформи, където можем да открием само и единствено актуални модели, а именно – https://answear.bg/k/tya/drehi/yaketa-i-palta. Ето и до какви изводи стигнахме.

Един от задължителните елементи на всеки гардероб е любимото на всички кожено яке. То ще ни предпази от студ, вятър и дъжд, а освен всичко друго и то самото няма да се намокри. Можете да го направите част от всякакви визии – от елегантни до спортни, а успехът ще бъде гарантиран.

Друго актуално през последните години е така нареченият „тренч“ или познат на всички ни като „шлифер“. Това е изключително стилна дреха, която не е загубила нито частица от чара си, а напротив – превръща се във все по-често избиран модел сред дамите на всякаква възраст. Класическият тренч е дълъг, така че да се чувствате удобно, дори ако облечете рокля.

На последно място, но не и по важност, поставяме дънковото яке. Невероятната комбинация с любимите дънки ще го превърнат във водещ избор за всяка една спортна и ежедневна визия. Никога едно дънково яке не е излишно в гардероба на когото и да е!

Снимка: Freepik

С какво да съчетаем нашите якета и палта?

Дори и да не сте изконно суетни, то най-вероятно обръщате някакво внимание върху обувките, които избирате, към вашия тоалет. Ако вече сте си избрали яке или палто за предстоящата есен, то тогава ви препоръчваме да откриете и перфектните за това обувки. За да ви улесним максимално, ви предлагаме да разгледате https://answear.bg/k/tya/obuvki/snikarsi-i-sportni-obuvki. Тук можете да откриете огромно изобилие от модели, размери и цветове, които биха се харесали на всяка жена. Най-важното условие е те да се съчетават по най-неотразимия начин с вашето цялостно облекло, така че да изглеждате повече от стилно.

Това, че идват есента и зимата, по никакъв начин не означава, че трябва да занемарим външния си вид, а напротив. Повече от всичко трябва да помислим каква ще бъде визията ни, така че да успеем да впечатлим хората около нас, дори ако навън вали и е студено. Ето защо ви препоръчваме внимателно да избирате както дрехите, така и обувките си за есента. Бъдете в крак с модните тенденции и впечатлявайте с всяка ваша крачка!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/