in

Д-р Костадинов: Смятам, че „Възраждане“ ще получи достатъчна подкрепа, за да влезе в парламента (ВИДЕО)

Кадър: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Минути след края на разпита в I РПУ във Варна, лидерът на „Възраждане“ д-р Костадин Костадинов коментира пред „Нова Варна“ предстоящите парламентарни и президентски избори.

Костадинов след разпита във Варна: Очевидно е, че става въпрос за политическа репресия (ВИДЕО)

„Винаги може да се направи правителство в България, но друг е въпросът дали може да бъде стабилно. Към настоящия момент виждаме, че все повече се засилват стремежите на партиите от вече отишлия си в историята парламент, да направят всичко възможно, за да може да участват в следващото правителство, независимо на каква цена. Смятам, че като акт на самосъхранение партиите ще направят това, тъй като те, до голяма степен вече осъзнават, че отиването на едни следващи избори ще бъде убийствено и за тях самите. Българските граждани няма да простят подобна проява на политическо безхаберие“, заяви Костадинов.

Лидерът на „Възраждане“ заяви, че според него партията ще получи достатъчна подкрепа, за да участва в следващия парламент.

„Подкрепата за „Възраждане“ расте и когато достигне двуцифрено число, трудно ще може да бъде манипулиран вота. Така че ние ще присъстваме в следващия парламент, без значени с колко депутати, защото за нас е важно да участваме в парламентарния дебат, където не можем да бъдем скрити“, заяви още д-р Костадинов.

По думите на Костадин Костадинов основният опонент, както негов, така и на „Възраждане“ са апатията, неверието и унинието на хората.

Според д-р Костадинов със сигурност ще има разместване в подредбата на партиите.

„Това, което ни интересува е гласът на независимите българи, гласът на хората, които искат България да бъде свободна и независима държава, управлявана от нас тук, а не някой отвън да ни решава съдбата“.

Гледайте цялото интервю във видеото:

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.