in

След гонката в Разград: Как шофьор успя да блъсне пет коли? (ВИДЕО)

Кадър: NOVA

Екшън като на филм се разигра вчера в Разград. Няколко патрулки преследваха автомобил в оживен квартал в града. След гонката две от тях са потрошени, както и още три частни автомобила.

Като на филм: Смелчага бяга от полицията и удря пет коли докато го заловят

48-годишен шофьор се е движил неадекватно, не е спрял на полицейско разпореждане и се е стигнало до преследване.

Инцидентът се разиграл около 10.30 часа вчера, когато на тел. 112 е получен сигнал за водач, който се движи неадекватно по улиците на областния център.

При опит да бъде спрян по бул. „Княз Борис”, шофьорът не се подчинил на дадените му полицейски разпореждания, демонстративно ускорил и продължил движението си в посока жп гарата. Последвало преследване, в което се включил и допълнителен патрулен екип.

„Чухме сирени и видяхме, че по булеварда два екипа на полицията гонят кола. Разбрахме, че се с блъснал в други коли”, разказват очевидци пред NOVA.

„Беглецът не е изпълнил разпореждането на полицаите. Наложило се е да го гонят и извън града. Там единият екип е използвал стоп патрони”, разказват следователите.

По първоначални данни не е установена употреба на алкохол или наркотици. В хода на образуваното следствено дело ще се изясняват причините за поведението му.

По публикацията работи: Мариела Анастасова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/