in

Радев към ИТН: Вече се доказахте като част от промяната в България

Кадър: Facebook

Продължават консултациите на партиите при президента за съставяне на правителство. Днес първи са „Има такъв народ“

„Вашата политическа сила вече доказа себе си като част от промяната в България. Много български избиратели виждат във Вас надеждата за една нова и откровена политика, която назовава ясно проблемите и решенията и съм убеден, че с опита от изминалата година имате представа за предизвикателствата и задачите, пред които сме изправени и имате готовност да допринесете за тяхното решение“, обърна се Румен Радев ктм ИТН.

„Ние заявихме отдавна, че ще направим всичко, което е по силите ни, за да има едно нормално правителство в страната, защото сега предизвикателствата са доста по-големи от преди 3 месеца. Така че ние ще продължим да бъдем такива, каквито сме. Ще бъдем предвидими и лоялни партньори, ако разбира се, колегите, с които водим разговори също бъдат такива. Надяваме се да има достатъчно здрав разум в останалите политически партии“, каза Тошко Йорданов от ИТН.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.