in

Бербатов пристига във Варна за среща с футболните клубове

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Срещата на кандидата за президент на БФС с футболните кубове в региона ще се състои в четвъртък. Предвидени са срещи и в редица други градове от всички краища на страната

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му ще проведат среща във Варна с футболните клубове от региона.

Преди изборния конгрес на БФС на 18 март, Димитър Бербатов и екипът му отново ще обиколят страната, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят отново най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол.

Днес се състоят срещите с клубовете в Русе и Разград. На 16-ти февруари са срещите в Силистра и Добрич. На 17-ти февруари Бербатов ще бъде на среща с клубовете във Варна и Шумен.

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.