in

Бащата и братът на Йомов се предадоха в полицията

Кадър: Нова

Продължава развитието по случая с престрелката в София. Както ви съобщихме по-рано, футболистът е задържан от полицията по повод вчерашната престрелка. По неофициална информация преди часове баща му и брат му са се предали в полицията

По неофициална информация братът и бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов са се предали в СДВР днес следобед. Те се издирваха след стрелбата на бензиностанция на Околовръстното шосе в столицата. При нападението бяха ранени двама души, предаде Нова телевизия.

Задържаха футболиста от ЦСКА Георги Йомов(ВИДЕО)

Йомов е задържан. Пред униформените той казал, че снощи на бензиностанцията между него и брат му и непознати за тях хора възникнал конфликт. По-късно в разправията се включил и баща му, който стрелял, твърдят източници на Нова телевизия.

В първите часове след стрелбата играчът на „армейците“ заяви пред сайта на ЦСКА, че не е замесен в престъплението и е вкъщи, жив и здрав. По-късно обаче стана ясно, че е присъствал на екшъна. Дали ще бъде обвинен и дали арестът му ще бъде удължен, още не е ясно.

Певицата Ариа след престрелката в София: Не спекулирайте с името ми

След инцидента на място е отишла и приятелката на футболиста – поп фолк певицата Ариа. По непотвърдена информация тя е трябвало да прибере колата на Йомов. По-късно в социалните мрежи Ариа написа, че не е свидетел на случилото се.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/