in

Тома Бикова: Василев е готов да стои във властта в състояние на абсурд

Кадър: Vbox7

Това мнение изрази депутатът от ГЕРБ Тома Биков, допълвайки, че политическата ситуация в страната няма как да се стабилизира без участието на ГЕРБ. По негови думи следва да се предприеме решителна крачка

Според Тома Биков управляващите влачат страната към света на абсурда. А в България не може да се стабилизира политическата ситуация без ГЕРБ. Това мнение изрази в ефира на Nova News депутатът от ГЕРБ.

За него България трябва да излъчи проевропейско управление. „Абсурдно упражнение е цялото съставяне на програма на новия кабинет. Трябва да се предприеме решителна крачка. 22-та закона, които искат да се приемат са много сериозни. Няма готови проекти по Плана за възстановяване.

По думите му Василев е готов да стои във властта в състояние на абсурд. „Правителството получава вот на недоверие заради финансовата си политика, той предлага бюджет, който е бламиран. Тогава се приема съвсем различен бюджет. Асен Василев не може да прави бюджети и прогнози защото се разпадат“, смята той.

Според него купуването на депутати подменя вота. „Избирателите ни не искат да подкрепим правителство на Василев. Със сигурност ще гласуваме против“, категоричен е Биков. И допълни, че нови избори могат да са ключ за преодоляване на политическата криза.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/