in

Официално: Ивана Тръмп не е починала от естествена смърт. Ето каква е причината

Кадър: БНТ

Стана ясно, че след съдебномедицинска експертиза се установиха подробности за смъртта на Ивана Тръмп – първата съпруга на бившия американски президент Доналд Тръмп. Тя е починала в резултат на злополука след претърпяване на наранявания на торса. 

Според съдебномедицинската служба на Ню Йорк причината за смъртта на Ивана Тръмп е „злополука, предизвикана от наранявания на нейния торс при тъп удар“, предаде БТА.

Службата каза, че няма да прави повече коментари по разследването. Полицейски говорител заяви в четвъртък, че Ивана Тръмп е била намерена мъртва на стълбите в апартамента й. Хора, запознати с въпроса, казаха, че полицията проучва дали тя е паднала по стълбите.

Ивана беше майка на трите най-големи деца на бившия президент – Доналд младши, Иванка и Ерик. Тя беше на 73 години към момента на смъртта си. Ивана и Доналд Тръмп имаха брак от 1977 до 1992 г. Доналд Тръмп обяви в четвъртък, че Ивана е починала в дома си в Ню Йорк.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/