in

Седем села в област Добрич остават без вода

Снимка: Pixabay

Селата са Славеево, Пчелино, Одърци, Стефаново, Соколник, Дончево и Богдан. Аварии има и в район Балчик – с. Царичино, в район Генерал Тошево – с. Изворово, в район Шабла – с. Горичане, и в район Крушари – с. Лозенец

Седем села в област Добрич и жилищен квартал в областния център са със спряно водоподаване поради авария на Помпена станция – Ватово, по информация на ВиК – Добрич.

Аварията е засегнала ЖК „Добротица“ в Добрич и селата Славеево. Пчелино, Одърци, Стефаново, Соколник, Дончево и Богдан.

Локални аварии се отстраняват в Район Балчик – с. Царичино, в Район Генерал Тошево – с. Изворово, в Район Шабла – с. Горичане, и в Район Крушари – с. Лозенец.

Поради изгоряла помпа в Сондажен кладенец – Крушари с нарушено водоподаване ще бъдат селата Крушари, Земенци, Загорци, Полк. Дяково, Александрия, Габер, Огняново, Бистрец, Кап. Димитрово.

Публикувано от Станислава Гавазова

Завършила съм бакалавър „Журналистика“ в Нов български университет, а в момента специализирам магистратура „Графичен дизайн за дигитални и печатни медии“. Имам интерес и съм мотивирана по отношение на работата в медии. За мен е необходимост да се развивам и обогатявам знанията и уменията си.