in

Катастрофа на пътя Бургас-Варна: Какво се е случило?

Снимка: "Нова Варна"

46-годишен мъж от Раднево удари челно 42 годишен мъж от Варна. Инцидентът се е разминал без жертви

На 23.09.Т.Г. около 17.40 ч. на пътя Бургас – Варна, км. 172,3  в условията на десен завой при мокра пътна настилка, лек автомобил Опел Фронтера, със старозагорска регистрация, управляван от 46-годишен мъж от Раднево, навлиза в лентата за насрещно движение, като охлузва странично насрещно движещия се лек автомобил Шкода Октавия, с немска регистрация, управляван от 20-годишен мъж от Обзор, след което се блъска челно в насрещно движещия се лек автомобил Нисан Патфайндър, с варненска регистрация, управляван от 42-годишен мъж от Варна.

От ПТП пострадал водачът на л.а. Опел, който е с контузии по главата и тялото, без опасност за живота, е прегледан в УМБАЛ Св. Анна – Варна и освободен за домашно лечение.

Публикувано от Станислава Гавазова

Завършила съм бакалавър „Журналистика“ в Нов български университет, а в момента специализирам магистратура „Графичен дизайн за дигитални и печатни медии“. Имам интерес и съм мотивирана по отношение на работата в медии. За мен е необходимост да се развивам и обогатявам знанията и уменията си.