in

Предприети са мерки относно опасни шахти във Варна (СНИМКИ)

Снимка: Район Приморски Община Варна

Както Ви съобщихме вчера, читател на медия „Нова Варна“ се свърза с екипа ни, за да сигнализира за разрушени шахти във Варна. Той ги описа като опасни за минувачите и твърди, че състоянието им е такова вече повече от година. Район „Приморски“ предприе мерки и задейства процеса за възстановяването на шахтите в нормален вид.

Става въпрос за шахти на ул. „Подполковник Калитин“, 24. По думите на читателя шахтата е дълбока поне половин метър.

Снимка: „Нова Варна“

Медия „Нова Варна“ отправи запитване към Район „Приморски“ относно случая.

Сигнал за опасни шахти във Варна: Ще бъдат ли обезопасени? (СНИМКИ)

От Район „Приморски“ съобщиха за медия „Нова Варна“, че след подадения сигнал, на мястото е изпратен екип за оглед.

Служителите от районната администрация са установиха чия собственост са увредените шахти, казват още от Район „Приморски“.

Уведомени са експлоатационните дружества, че трябва да обезопасят шахтите в рамките на деня и незабавно да предприемат необходимите мерки и организация по възстановяване на капаците на шахтите, за да се предотвратят инциденти с пешеходци.

Към момента шахтите са обезопасени.

Снимка: Район Приморски Община Варна

Този сигнал е изпратен за рубриката “Твоята Варна”. Свой сигнал в “Твоята Варна” можете да изпратите чрез платформата – signali.novavarna.net , както и по имейл на press.novavarna@gmail.com Можете да изпращате сигнали по темите: инфраструктура, градска среда, обществени процеси. Да давате предложения за образованието и туризма. Да инициирате дискусии за културата, младежки дейности и спорт.

Проект „Твоята Варна“ се реализира с финансовата подкрепа на община Варна чрез процедура за медийни проекти – конкурс 2022 г.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.