in

Благотворителен магазин във варненска гимназия: Ученици и доброволци събират средства за сираци и хора с увреждания (СНИМКИ)

Кадър: Vbox7/othernews

В гимназия в град варна се провежда събиране на средства в помощ на сираци и хора с увреждания. Събитието се провежда за дванадесета година във варненската гимназия.

„След две пандемични години отново сме заедно на Деня на християнското семейство! Доброволци, ученици и учители в Трета ПМГ с много настроение се включиха в организирания Charity shop, като предоставиха дарения и същевременно си купиха евтино учебници, книги, топли дрехи, аксесоари“, разказва вчера във своя Фейсбук публикация Диана Маркова, преподавател по философия в Трета ПМГ – Варна.

В гимназията събитието се провежда от 12 години и е посветено на Деня на християнското семейство (21.11). Гост на събитието бе Светлин Панев, бивш председател на клуб „Доброволците на Трета“, който вече е студент III курс по медицина.

135 лева е събраната сума до момента от дарителските кутии в организирания Charity Shop в Трета природоматематическа гимназия „Акад. Методий Попов“ във Варна, предава Дарик.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.