in

Известният варненски тик-токър Бати Сашо: Ще ви науча как се претаква зеле и как се лови риба (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7

Станислав Мирчев е познат на хората в онлайн пространството като бати Сашо от Варна. В интервюто си той споделя интересни истории от своя живот. Оказва се, че го гледат в цели 42 държави

Тази седмица гост в рубриката „Новите известни” е Станислав Марчев, по-познат като бати Сашо от Варна. Той е на 52 години и събира голяма популярност в социалните мрежи със своите видеа – „Как се претака зелето?”, „Риболов на едро хищно попче?”, „Как се сменя изгоряла лед лампичка?” и още много други. Това разказват от NOVA.

„Здравейте. Казвам се бати Сашо, по-скоро така ме наричат всички, които гледат моите видеа в YouTube, а вече и в TikTok. Аз съм от Варна, основната ми снимачна площадка е тук, моята кухня“, споделя в началото на разговора Сашо.

„Със снимането на видеа в YouTube се захванах на моя 50-годишен юбилей. Смело вървим напред и вече имаме 40 000 абоната и много милиони гледания. Аз съм обикновен човек, работник. Имам един син и една дъщеря. Те и жена ми много ме подкрепят”, сподели той.

Повече от разказа във видеото:

По публикацията работи: Силвана Димитрова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/