in

Семинар за идентифициране и екологично унищожаване на фалшиви стоки във Варна

Снимка: texcycle.com

Тридневен обучителен семинар за идентифициране на фалшиви стоки, организиран от „Турку, Таджер и Турку”, се проведе в Рослин Димят хотел в град Варна и събра представители от цялата страна на Агенция Митници и Национална полиция. Събитието беше посетено и от Сандер Баккер, Председател на Борда на Директорите на REACT, Европейската организация за борба с фалшиви стоки.

Снимка: texcycle.com

Основната цел на мероприятието беше представители на реномирани международни търговските марки да проведат обучение по разпознаване и последващи действия при идентифициране на фалшиви стоки, носещи техния бранд.

В рамките на програмата, локалната компания за оползотворяване на текстил TexCycle представи възможностите за екологично унищожаване на фалшиви текстилни изделия като част от дейността си. Беше проведена специализирана кръгла маса на тема „Обсъждане на въпроси във връзка с унищожаване на фалшиви стоки и споделяне на опит”.

Снимка: texcycle.com

За над 60 служители на Агенция Митници и Национална полиция беше организирано демонстрационно унищожаване на фалшиви дрехи, чанти и обувки, както и обиколка в производствените съоръжения на TexCycle

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/