in

Мъж във Варна изчисти поредна автобусна спирка сам: Не се отказва от своето начинание, с което иска да направи Варна по-чиста (СНИМКИ)

Снимки: Facebook/Mitko Ivanov

Мъж, живеещ във Варна продължава да почиства сам спирки в града. Това е Митко Иванов, с когото екипът на медия „Нова Варна“ се свърза миналата седмица.

В интервю за медия „Нова Варна“ той посочи, че се е захванал с това начинание, тъй като просто иска да живее в чист град и не може да свикне с това, че има толкова много нередности във Варна. Както Ви съобщихме миналата седмица, мъжът се занимава не само с почистване на спирки, но и с дребни ремонти, от около 6 години.

Варненци вземат нещата в свои ръце: Чистят автобусни спирки (СНИМКИ)

Мъжът отново публикува в социалните мрежи снимки тип „преди-след“ на поредната почистена спирка от него във Варна.

Интервю с мъжа във Варна, заел се лично да почиства спирки и да прави ремонти на обществени места (СНИМКИ)

„Пълна безстопанственост. Изчистих малко. Няма нито една чистата спирка по бул. „Владислав Варненчик“, чисти са само тези, които съм изчистил аз“, пише мъжът към публикуваните снимки.

Снимка: Facebook/Mitko Ivanov

Снимка: Facebook/Mitko Ivanov

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.