Категории: Любопитно

Сексапилната Меган Фокс и редица други звезди идват в България

Реклама

Звездната актриса Меган Фокс и Микеле Мороне, известен с с ролята си във филма „365 дни“, ще участват в научно-фантастичния трилър Subservience от Angel Has Fallen и продуцента на The Hitman’s Bodyguard Millennium Media. Сама Фокс се похвали с новината в личния си Instagram профил. Снимките на продукцията трябва да започнат в българското филмово студио на 7 януари 2023 г.

Продуценти на Subservience са Джефри Грийнщайн от Millennium Media, Джонатан Юнгер, Танер Мобли, Лес Уелдън, Роб Ван Норден и Ярив Лърнър и Джон Берг. Ави Лърнър, Тревър Шорт и Боаз Дейвидсън от Millennium Media са сред изпълнителните продуценти.

Актрисата от „Трансформърс“ и „Костенурките нинджа“ Фокс наскоро участва в „Голяма златна тухла“ с Анди Гарсия, Луси Хейл и Оскар Айзък и в „Добър траур“ с участието на Колсън Бейкър и Доув Камерън. Предстоящите й проекти включват Naya Legend of the Golden Dolphin и The Expendables 4 на Millennium Media с Джейсън Стейтъм и Силвестър Сталоун. Morrone е известен с главната си роля във франчайз хита на Netflix „365 дни“.,пише каналът vbox7л

Президентът на Millennium Media Джефри Грийнщайн заяви: „Меган и Мишел са идеални за този навременен и провокативен трилър. Като трети филм на Меган с нас, тази висока концепция и актуална тема създава предупредителна история за плашещо реалните опасности, които могат да възникнат. С добавянето на талантливия Микеле, за да добави допълнителен слой пикантност като наш водещ мъж, сме развълнувани да видим главната дама Меган, която придава актьорските си таланти на един невероятно многопластов герой.”

„Този филм ще покаже една страна на Меган, която не сме виждали досега. Актьорският състав, който събираме, ще издигне тази емоционално заредена история и нямам търпение да ви покажа на всички какво сме подготвили“, добави австралийският режисьор S.K. Дейл.

По публикацията работи: Велислава Велева

Реклама
Leave a Comment

Последни новини

Времето по Черноморието днес: Ето какви температури да очакваме

Според прогнозата на НИМХ днес (24 септември, вторник) времето по Черноморието ще бъде предимно слънчево,…

преди 27 минути

Достигна ли българският туризъм нивата отпреди COVID пандемията?

Българският туризъм не е достигнал нивата отпреди COVID пандемията въпреки регистрираният ръст на посещения по…

преди 15 часа

Тир е аварирал край Кресненското дефиле: Образува се 10 км задръстване

Стана ясно, че тир е аварирал днес край Кресненското дефиле. Това е довело до задръстването…

преди 15 часа

Дъжд от голове на старта на новия сезон на АМФЛ-Варна

Квалификационните турнири, в които трябва да бъдат определени съставите на четирите лиги в новия 12-и…

преди 15 часа

Ето до какви заболявания може да доведе честата консумация на готова храна

Галина Рогожкина, ендокринолог в Скандинавския здравен център, заговори за здравословните проблеми, които може да причини…

преди 16 часа

Слабо земетресение в България

Слабо земетресение е било регистрирано днес на територията на България. Трусът е бил край Ихтиман.…

преди 16 часа