in

Намериха наркотици в колата и жилището на полицай (ВИДЕО)

Кадър: vbox/Nova Tv

Мъж е спрян за проверка в град Кюстендил като той е отказал да бъде тестван за наркотични вещества. Вследствие на това се разбира, че той е полицейски служител. Извиква се дежурния следовател на място на проверката и в хода на проверката се установява, че той притежава наркотични вещества.

 

При спирането на автомобила от органите на реда той не е споделил, че е служител на МВР, това е станало ясно в хода на проверката. Мъжът е не е бил на работа по време на задържането. От лекия автомобил са намерени 5 обекта – 3 от които са марихуана и още 2 е метанфетамини. След извършените действия в колата му са предприети действия по претърсване на жилището обитавано от мъжа. В хода на действието също са намерени високо рискови вещества – марихуана, също така електронна звезда и мелница т.н ,тип “гриндер“. Започнато е досъдебно производство от района прокуратура гр. Кюстендил, лицето е задържано за срок от 24 часа.

Той е разпитан в присъствието на упълномощен защитник, към момента е твърде рано да се каже дали намерените наркотични вещества са били в него с цел разпространение като предстои да бъдат направени нужните експертизи.

Няма информация дали е имал за цел разпространение на наркотичните вещества. Определена е парична гаранция в размер на 5000 лв.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/