in

Христо Иванов: Разговорите между ДБ и ПП няма да са публични и ще започнат възможно най-скоро

Кадър: Facebook/Новините на NOVA

Това заяви пред журналисти в кулоарите на НС Христо Иванов. Това се случва, след като на среднощно заседание бе окончателно решено ДБ да разговаря с ПП за съвместно явяване на изборите.

Разговорите между „Демократична България и „Продължаваме Промяната“ няма да са публични и ще започнат в първия възможен момент. Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов в кулоарите на парламента.

Какво се случва с политическата сцена у нас? Бе взето интересно решение на среднощно заседание

„Трябва да изберем най-добрия вариант, за да постигнем максимум ефект. Ефектът, който целим, е първото място. То да ни позволи да наложим своя дневен ред и своята визия за формиране на управление на страната”, каза Иванов.

По думите му гласоподавателите на двете формации няма защо да се притесняват. „България трябва да излезе от спиралата от безперспективност и на липса на възможности. Очевидно е, че това без нас не може да стане“, категоричен е той.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.