in

Съседски тормоз във Варна посред нощ: Стрелба по прозореца на мъж (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Мъж от Варна е подал сигнал в полицията за това, че е стреляно по прозореца му посред нощ. Дни по-късно той все още не е бил потърсен от полицията, по негови думи, затова се е свързал и с Нова телевизия. Той разказва, че изстрели са дошли от съседен на неговия блок. Стана ясно, че днес сутринта въпросните двама съседи, за които се предполага, че са открили стрелбата, са на разпит в полицията

Пореден сигнал за съседски тормоз. Този път от Варна. Потърпевшият е пенсионер, по чийто прозорец е стреляно посред нощ.

За сигнала за стрелба по прозореца на мъж във Варна: Имал конфликт с възрастна жена от отсрещния блок

Иван Илиев разказва, че изстрелът е дошъл от съседи в отсрещния блок, които имат и предишни прояви на тормоз и агресия.

На кадри от охранителни камери от дома му се вижда силует с нещо като пушка да се насочва към неговия прозорец. Сигнал в полицията е подаден, но дни по-късно човекът не е потърсен от органите на реда.

Случаят е от 9-и февруари.

Двамата мъже са съседи от повече от 10 години, но по думите на Илиев и други в квартала се оплакват от поведението на предполагаемия стрелец.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/