in

След адското меле на пътя Пазарджик-Пловдив, цяло семейство е сред жертвите

Koлаж: Нова Варна

Вчера се случи тежка челна катастрофа, при която се бяха ударили два леки автомобила. Катастрофата е станала около 16 часа на пътя Пазарджик – Пловдив, в участъка между селата Мало Конаре и Говедаре.

 

64-годишният Стоян от първомайското село Драгойново е една от жертвите в зверската катастрофа на пътя Пловдив-Пазарджик вчера следобед, пише „Марица“. Той бил зад волана на шкода, пътувала в посока Пазарджик.

Според наличната до момента информация, 64-годишният мъж зад волана навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно във автомобил „Форд“, който се движил в посока Пловдив. В него пътували трима души – син – 44-годишният Милен от кв. „Смирненски“ в града под тепетата и родителите му.

От удара на място загиват младият шофьор и баща му, който бил на 71 години. Майка му, на 66 г., издъхва малко по-късно в болницата. Така цяло семейство губи живота си в страшния сблъсък. В шкодата, освен шофьорът, умира и жена на 52 години, негова роднина.

Другите двама, пътували в същата кола –  жена на 29 години и 49-годишен мъж са в тежко, но стабилно състояние в болницата в Пазарджик. Тежка катастрофа затвори пътя Пловдив-Пазарджик в ранния следобед. По последна информация четирима души са загинали в мелето.

По публикацията работи: Велислава Велева

 

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/