in

Захари Бахаров излезе с позиция за драмата с Вергов: Дали някой ще поднесе едно цвете на майка му, която живя с тази “помия“?

razkritiq

Актьорът Захари Бахаров подкрепи колегата си Юлиан Вергов и го защити срещу обвиненията на актрисата Диана Димитрова във физическо насилие. В пост в социалната мрежа “Фейсбук“ той изказа своята позиция относно комфликта между неговата колежка Дияна Димитрова и Юлиян Вергов.

Той каза, че се чуди дали ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето й.

„Юли е казал всичко необходимо. Аз се чудя ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето й“, написа Бахаров във Фейсбук профила си.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/