in

Зеленски: Най-далновидните руски мишки вече започнаха да мигрират от Крим

Кадър:Youtube/Sky News

Такъв коментар направи украинският държавен глава Володимир Зеленски. Той е убеден в това, че страната му ще си върне Крим и, че Украйна ще постигне цялостна победа над Русия

„Най-далновидните руски мишки вече започнаха да мигрират от Крим“, заяви президентът на Украйна Володимир Зеленски, предава „Украинская правда“.

„Ще стигнем до същия резултат и с други активни действия. В героичната битка за Донбас, която неизбежно ще бъде доминирана от украинското знаме. В по-нататъшната конфронтация на юг, която ще бъде възстановяване на нормалния украински живот в Приазовието. Във връщането на нашия Крим, откъдето вече започна миграцията на най-далновидните мишки от държавата-терорист“, каза държавният глава в обръщение към нацията.

„Нашата увереност в победата на Украйна, нашата визия за свободно бъдеще на нашата държава, украинският героизъм, който удиви света – всичко това се роди точно там, в градовете-герои на украинския север, украинския изток, украинския юг“, изтъкна Зеленски.

Той припомни, че на 21 март се отбелязва годишнината от първите победоносни битки на ВСУ в конфликта – на този ден миналата година завърши битката за Мошчун в района на Киев, предаде „Фокус“.

Освен това Зеленски съобщи, че по време на щабът е обсъдил доставката на боеприпаси и помощта на партньорите: Очакваме увеличаване на доставките точно на това, от което се нуждаем в момента.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/