in

Mъж и жена крадат детски конструктури от магазин. Тъпчат ги в торби и махат стикерните им аларми (ВИДЕО)

Кадър:vbox/Здравей България

Мъж и жена с предварително измислен план се опитаха да отмъкнат детски конструктори за хиляди левове от магазин за играчки в София. Те са били доста скъпи, награбили са големи количества, като някои от тях струват 300 лв.

 

Само едната от кутиите струва над 300 лева. На записите от охранителните камери се вижда как буквално натъпкват колкото кутии могат в огромни торби и отлепват стикерните им аларми. Вижда се и как служителите тръгват да ги гонят на излизане от магазина. Продавачката ,която е била на смяна споделя, че е била свидетел на опита за кражба. По нейните думи те са подбирали конкретни конструктури и е изглеждало умишлено и предварително замислено като план.

Опитът за кражба е на стойност 2190 лв. Двамата са взели 8 кутии с конструктори. Ръководството на магазина не е подало жалба, защото са си върнали стоката и деянието не се води кражба.

 

Повече от случката, вижте във видеото:

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/