in

Динко се закани на Чеченеца, Куката и Емили: Каза какво би направил с тях заради скандалното видео

Динко от Ямбол се закани на Чеченеца, Тошко Куката и Емили Тротинетката заради разпространеното клипче, след което изригна вълна от реакции и коментари в социалните мрежи, свързано с развежданото като куче момче със специални потребности.

„Ако това нещо се беше случило пред очите ми, щях да спукам от бой Чеченеца и другите участници в гаврата! До този момент не бях чувал за тях, но не може да връзват на синджир момче със специални потребности и да го унижават. Ще търся номера на майката и бащата на детето, за да им помогна финансово, да намерят най-добрия адвокат на момчето. Готов съм да поема изцяло разноските, за да накажем злосторниците и да защитя пострадалото семейство, ако някой ги заплашва!“, заяви Динко Вълев, пише България днес.

Във видеото се вижда как в пловдивски търговски център Емили води момчето на каишка. Тийнейджърът е принуден да лази и да лае като куче. Тротинетката го кара да сяда и подигравателно му подвиква „дай лапа“, след което му хвърля чаша, която момчето да донесе обратно. Участниците в клипа бяха задържани за 24 часа във Второ районно управление в Пловдив.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/