in

Варненката Анита Мейзер моли за помощ: В критично състояние съм, не мога да спя от болка (ВИДЕО)

Kaдър: Facebook/ Anita Mazer

Анита Мейзер продължава да се намира в критично състояние и има нужда от спешна финансова подкрепа за животоспасяваща операция. Припомняме ви, че наското ви информирахме за тежката ситуация, в която се намира Мейзер като тя беше качилa снимки от болничната стая в личния си профил в социалните мрежи. В последствие стана ясно, че става въпрос за спукан силикон, който я е довел до критично състояние.

Варненката разчувства всички със своето послание, което отправи. „Спуканият силикон натравя органите ми до такава степен, че немога да спя от болка. Ако стигне до мозъка ми, и всичките си пари да ми дадете тогава, няма да може да ме спасите. Моля за вашата помощ.

Варненката Анита Мейзер е приета в лечебно заведение. Показа кадри от болнична стая (СНИМКИ)

Тя добавя, че всеки долар е от значение и благодаря на всички които вече са заделили за нея от парите си. “Истината е, че вече трябваше да съм оперирана , но нямам достатъчно кеш събран и предварително ви казвам: Сбогом, приятели, познати и непознати хора, никой не е длъжен да ми помага, но благодаря на всички които го направихте и ще го направите. Вие сте моите Ангели спасители. Нека Бог ви благославя“, заяви Анита Мейзер в специално видеообръщение в личния си профил във Фейсбук.

Под поста й обаче се появиха и много както критични така и положителни коментари относно ситуацията, в която се намира:

„Престанете г-жо Мейзер, престанете да ни вменявате вина, заради ваш избор. Хората , трябва да ви помогнат със сигурно са във вашият телефонен указател . Изобщо не ме интересува вашето деколте, силикон или душевните ви терзания .

“Анита,Господ да е с теб и дано хората с възможности да помогнат! Сега ще видиш, които са ти близки!“, пише Albena Haralambieva Nedelcheva. Други се озадачават: „Добре, де,там медиците не действат ли по спещност?! Това не се ли води живото-застрашаващо състояние,при което се прави спешна операция? Защо предварително искат пари?! Ако не ги събереш се върни за операция тук!!!!

Публикувано от Вeлислава Велева