in

Читател на медия „Нова Варна“, притеснен: Железа стърчат от улицата. Моля за съдействие, преди някой да е пострадал

Снимка: А. Атанасов

Притеснен варненец се свърза с екипа на медия „Нова Варна“, за да помоли за съдействие. Той сигнализира за останки от билборд, които по негови думи застрашават минувачите. След премахването на билборда е останала неговата основа, от която стърчат опасни железа, казва мъжът, който се надява на повече гласност по случая

Ето какво гласи сигналът, изпратен до редакцията на медия „Нова Варна“:

„Здравейте, Нова Варна!

Казвам се Атанас Атанасов и бих искал да Ви помоля за съдействие.

На пешеходната зона на ул. „Прилеп“ срещу стадион „Спартак“ има премахнат билборд, но основата му стои на средата на тротоара и от нея стърчат опасни железа, които заедно с бетонната останка са голямо препятствие за преминаващите хора. Когато някой иска да пресече улицата, трябва внимателно да заобиколи препятствието по средата на пътеката, което лесно може да бъде пропуснато докато се оглежда за преминаващите коли.

Изпращам Ви снимков материал и се надявам за Вашето съдействие, преди някой да е пострадал. Благодаря Ви!“

Този сигнал е изпратен за рубриката “Твоята Варна”. Свой сигнал в “Твоята Варна” можете да изпратите чрез платформата – signali.novavarna.net , както и по имейл на press.novavarna@gmail.com .

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.