in ,

Момиче се обърна към варненци: Някой има ли информация за мъж, нападнал момче в нощен клуб във Варна?

Снимка: Pixabay

Младо момиче се обърна към варненци в социалните мрежи, с молба за информация относно случил се инцидент във Варна в нощта между 27.04. и 28.04. Момичето твърди, че мъж е нападнал момче (чуждестранен студент) в нощен клуб, намиращ се на центъра – на бул. Сливница“, 10, близо до „Севастопол“

„Здравейте, търсим свидетели на случка от миналия четвъртък – 27-ми срещу 28-ми април. Мъж напада момче (чуждестранен студент), в последствие се вика и линейка. Полицията вече е замесена, но всякаква помощ би била от значение“, пише момичето.

„Изключително важно е и бих била адски благодарна на всеки, който е бил там и има някаква информация, който има познати, които има вероятност да са станали свидетели, или ако имате възможност просто да споделите, за да можем евентуално да открием виновника. Благодаря предварително“, пише З. Димитрова във фейсбук групата „Забелязано във Варна“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.