in

У нас хванаха опасна жена, издирвана в Гърция

Снимка: МВР

Българка, издирвана от гръцките власти, е установена на територията на Враца, съобщиха от МВР за медия „Нова Варна“. Става въпрос за жена на 52 години, която е участвала в извършен организиран въоръжен грабеж

Операцията по издирването на 52-годишна българска гражданка е реализирана от служители на сектор „Издирване“ на ГД „Национална полиция“.

В резултат на проведени оперативни действия тази сутрин тя е задържана на територията на гр. Враца. Задържането е осъществено на основание на издадена европейска заповед за арест по искане на апелативните съдебни власти от Тракия в Република Гърция. Спрямо нея е постановена ефективна присъда за извършен организиран или въоръжен грабеж.

След задържането й са уведомени ДМОС-МВР и Окръжната прокуратура – Враца с оглед последващи действия във връзка с наложената й европейска заповед за арест.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.