in

Възможно е цял живот да сте използвали парфюма по грешен начин: Ето няколко съвета

Снимка: Pixabay

Парфюмът е любим, а понякога и незаменим елемент от ежедневието

Изборът на подходящ аромат е също толкова важен, колкото и подборът на най-подходящите дрехи, било то за интервю за работа, за среща или някакъв друг повод. Също толкова важно е и да знаем в кой момент точно да си сложим от парфюма

Преди да отговорим на въпроса защо не трябва да си слагаме парфюм, непосредствено преди да излезем от дома си, нека разберем и какво се случва с миризмата на любимия ни аромат на улицата.

За разлика от дома, на открито има много фактори, които могат да повлияят на ароматните нотки на парфюмите. Първо, на открито има вятър, който може да носи миризмата в различни посоки, което може да доведе до неприятни последици. Например, аромат, който ви се струва невероятен, може да е неприятен за другите. Второ, навън има много други миризми, които могат да се смесят с уханието на любимия ви парфюм. Това може да накара парфюма ви да мирише неясно и неприятно за околните, съобщава сайтът Актуално.

Как да използвате парфюма правилно?

Важно е да прилагате всеки парфюм правилно, така че ароматът му да бъде украшение, а не пречка за другите. Ето няколко прости правила, които да ви помогнат в ежедневието ви:

  • парфюм се слага само на чиста кожа;
  • използвайте пулсиращи точки за нанасяне;
  • не нанасяйте твърде много парфюм;
  • не пръскайте парфюм върху дрехите;
  • използвайте парфюми, които отговарят на времето през деня и мястото, където се намирате
  • не използвайте парфюма непосредствено преди излизане

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/